Novinka
 

Bacilli Miso polévka - UMAMI 250 g CZ-BIO-004

 

BIO MISO POLÉVKA - UMAMI 250 g

Miso je tradiční fermentovaná pasta původem z Japonska. Hlavní složkou je tzv. Aspergillus Oryzae, česky Kropidlák rýžový neboli kōji - plísňová kultura, která se pěstuje na rýži nebo jiné obilovině. Koji svými enzymy rozkládá škroby na cukry, používá se při výrobě saké, sojové omáčky nebo právě miso pasty. 

Miso umami soup obsahuje houby shiitake a mořské řasy a vytvoříte s ním krásně aromatický vývar. Skvěle chutná jen zalitá horkou vodou, nebo s kostičkami bílého tofu. Můžete taky přidat nudle, čerstvé bylinky nebo výhonky a máte vydatnou polévku za pár minut. 

Dostupnost Skladem
Kód produktu 51018K
Kategorie Bacilli
 

Bio fermentovaná pasta k přípravě polévky.

Objem: 250 g

Složení: hrách*, rýže natural*, voda, řasy wakame* 10 %, houby shiitake* 10 %, sůl, kultura aspergillus oryzae. *Produkt ekologického zemědělství.

Výživové údaje na 100 ml výrobku: Energie: 762 kJ/180 kcal, bílkoviny: 8,5 g, tuky: 0,7 g, nasycené mastné kyseliny: 0,1 g, sacharidy: 34 g, z toho cukry: 2 g, sůl: 6,6 g.

Trvanlivost: garantujeme 2 měsíce od data doručení.

Uchovávejte v chladu do +8 °C.

Hmotnost 0.5 kg