Objednávky odesíláme pondělí - čtvrtek, v pátek je náš sklad zavřený. Děkujeme za pochopení :)
Novinka
 

Bacilli Miso 250 g CZ-BIO-004

 

BIO MISO

Miso je tradiční fermentovaná pasta původem z Japonska. Hlavní složkou je Aspergillus Oryzae, česky Kropidlák rýžový neboli kōji - plísňová kultura, která se pěstuje na rýži nebo jiné obilovině. Koji svými enzymy přeměňuje bílkoviny, cukry a tuky na stravitelnější a chutnější, používá se při výrobě saké, sojové omáčky nebo právě miso pasty.

Naše základní bio miso je světlé, sladko-slané, jemně namleté a má mnohostranné využití jako ochucovací pasta. Koji jsme vypěstovali na celozrnné bio rýži a jako protein jsme vybrali český bio hrách. Pak obsahuje jen sůl a nic víc! Můžete ho použít jako základ na polévku nebo dochucovadlo do omáček, zálivek, na zeleninu nebo kamkoliv, kam si slanou umami chuť žádáte. A pozor, je návykové!

Dostupnost Momentálně nedostupné
Kód produktu 51016K
Kategorie Bacilli
 

Bio fermentovaná ochucovací pasta.

Objem: 250 g

Složení: hrách* 40%, rýže natural* 40%, voda, sůl, kultura aspergillus oryzae. *Produkt ekologického zemědělství. 

Výživové údaje na 100 ml výrobku: Energie: 883 kJ/208 kcal, bílkoviny: 10 g, tuky: 0,8 g, nasycené mastné kyseliny: 0,2 g, sacharidy: 40 g, z toho cukry: 2,3 g, sůl: 8 g.

Trvanlivost: garantujeme 6 měsíců od data doručení.

Skladujte v teplotě do +25 °C.

Hmotnost 0.5 kg